O podjetju

O podjetju

ECO - ING d.o.o.

Začetek delovanja podjetja ECO-ING d.o.o. sega v leto 2005. Je podjetje, katerega delovanje je vseskozi prepleteno z udejstvovanjem na področju ekologije in gradbenega projektiranja. Od ustanovitve naprej podjetje beleži rast, ki se odraža tako v strokovnosti in znanju kot v realiziranih projektih.

Čas ponuja izzive za kreiranje novih vizij, ki jih skušamo preseči s krepitvijo delovanja na sorodnih področjih. Področje ekologije se namreč odraža kot večplasten problem, ki zahteva celovit pristop in širino. Z znanjem na področju projektiranja gradbenih konstrukcij zaokrožamo kvaliteto ponujenih uslug.

Naše storitve koristijo tako individualni investitorji kot večja podjetja in občine. Naročniku vselej ponudimo najboljšo možno rešitev, pri čemer postavljamo njegove zahteve na prvo mesto. Hkrati realiziramo premišljene, inovativne in korektne rešitve, ki po zagonu projekta ne bremenijo okolja in temeljijo na ekonomski upravičenosti. Zavedamo se, da vlaganje v znanje in razvoj novih zamisli vodi k napredovanju na poslovnem in osebnem področju.

Kontakt

Dimitrij Conradi

univ.dipl.inž.gradb.

Tel: 00386 590 55 042
FAX: 00386 590 55 040
GSM: 00386 41 786 506
E-mail: info@eco-ing.com
Skype ID: mitja.conradi